Over ons


Maartje over Alex
Alex, een van de meest veelzijdige personen die ik ken. Zakelijk overdag, relaxed en ontspannen in de avond. De ene week wil hij met zijn zwager gaan zeilen en de andere week wil hij zich aanmelden bij de politie. Dit lijkt allemaal behoorlijk besluiteloos, maar Alex is een van een van de weinige mensen die weet wat hij wil. Hij wil geen sleur, geen saai leven, het gevoel hebben dat hij iets bijdraagd. Hij wil graag discussieren over actualiteiten (waarop ik vervolgens hoor dat ik het nieuws te weinig kijk), weddenschappen afsluiten om zijn gelijk te testen, vasthouden aan principes en idealen. Alex ontwikkeld zich continu en ik denk dat dit alleenmaar meer zal worden op reis.

Alleen zal hij mij nodig hebben voor wat duwtjes in de rug en zal ik hem nodig hebben voor een realistisch beeld van de wereld. Hij houdt mijn beide benen op de grond en helpt mij mijn grenzen te bewaken. Vaak weet hij eerder wat ik nodig heb, dan ikzelf. Dus, ik kan wel stellen dat ik Alex nodig heb op reis en in mijn leven.

Cliche maar waar, wij vullen elkaar goed aan en leren elkaar nog steeds beter kennen. Ik zou dit met niemand anders kunnen en willen doen, dan met hem…

Alex over Maartje
Maartje en ik zijn na 1 jaar gaan samenwonen op de Jansbinnensingel. Een zolderappartement van 30m². Veel mensen vroegen zich toen af of dit niet erg snel was. Nou, ik heb er geen moment spijt van gehad dat we zo snel samen zijn gaan wonen!! En in zo’n klein appartement leer je elkaar goed kennen. Maar wat betekend Maartje nou voor mij…

Maartje is iemand waarop ik kan bouwen. Ze is degene die me opbeurt en opvrolijkt als ik down ben. Ze is de persoon waarmee ik kan lachen en gek doen.

Wat ik bewonder aan Maartje is haar passie, eerst de passie voor het dansen en nu voor het reizen. Maartje kan zich uren verdiepen in de verschillende Lonely planets die nu thuis liggen.

Maartje is ook iemand die het spannend vind om nieuwe dingen te doen. Daarom ben ik zo blij en trots op haar dat ze het aandurft om met mij deze stap te nemen. Ik kijk er naar uit om samen met Maartje de wereld te gaan ontdekken!!!