Skip to content

Gardens by the Bay

Wow! Ik kan niet anders zeggen dat wij overweldigd waren door dit…. euhm… ja, hoe omschrijf je Gardens by the Bay eigenlijk? Het is een attractie, natuurpark, kunst, technologie van het hoogste niveau, educatief. Je betaalt geen entree, alleen voor de extra activiteiten zoals de Supertree Grove Skywalk, Cloud Forest en Flower Dome. In de avond zijn licht en geluidshows wat de beleving alleen maar intenser maken. Ik vraag me af wat anderen hiervan vinden, maar wij waren er weg van!

Singapore Gardens by he Bay

SUPERTREE GROVE

Gardens by the Bay is een compleet park met verschillende attracties, wandelpaden en eetgelegenheden. één van de bekendste (en meer gefotografeerde) is Supertree Grove met een observatiedek en skyway. Iedere avond om 19.45 en 20.45 uur komen deze bomen tot leven met een licht en geluid show (gratis!). Het thema van deze show wisselt regelmatig.

CLOUD FOREST

Éen van de grote koepels is het Cloud Forest. Deze 35-meter hoge berg is bedekt met planten en een gigantische waterval, met een grote koepel erover heen. Binnen vind je een variatie aan tropische orchideeën en andere planten, een treetopwalk, cloud walk en gratis tours.

PRAKTISCH

Je kan hier gerust een aantal uur doorbrengen en zeker in de avond is Gardens by the Bay prachtig uitgelicht. Het park is gratis (m.u.v. de attracties) te bezoeken en makkelijk te bereiken via MRT Bayfront Station (CE1/DT16).

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.